INVESTERINGAR / PROJEKT

Under den här rubriken publicerar vi efterhand både egna och andras projekt. Detta innefattar t.ex. byggprojekt ( framtida och påbörjade ), tomter och markområden. Här lägger vi också in affärslokaler- och -överlåtelser.


FASTIGHET I STADSDELEN ”VEGUETA” I LAS PALMAS DE G.C.      675.000 €

C/ Juan de Quesada,

2 Vån. om vardera 200 m2 och takterrass med samma mått, öppen stor terrass och garage. TRÄDGÅRD. Idag  8 – 10 rum + div. utrymmen.

Byggnaden är ett RENOVERINGSOBJEKT och kan med fördel omvandlas till 2 – 4 lägenheter eller i sin helhet till HOTELLVERKSAMHET. Takterrassen och trädgården ger här speciella möjligheter. Hotell i äldre renoverade fastigheter är numera mycket populära. Svenska researrangören APOLLO har i år ett av dessa just i Vegueta i Las Palmas på sitt program.

Plan har lagts fram om att förvandla hela området framför byggnaden till grönområde. När detta sker kommer naturligtvis priserna i området att stiga avsevärt.

Den här typen av objekt kommer sällan ut på marknaden. Anledningen till detta är oftast att de tillhör ”gamla” familjer med många medlemmar som inte ser någon anledning att sälja eller inte kan komma överens. Här har vi ett av de få objekt där man slutligen bestämt sig för att sälja och därför tagit fram en MARKNADSVÄRDERING av ett känt värderingsföretag.

Man begär priset som värderingen. Kan vara förhandlingsbart.

Utseendet idag är relativt oväsentligt förutom strukturer eftersom det handlar om om ett renoveringsobjekt. Vi lägger dock med några bilder som kan ge en uppfattning om de möjligheter som finns och detaljer som är av historiskt värde och kan vara värda att spara.

Den exakta adressen anges inte eftersom fastigheten står tom.

Vi ser fram emot att visa objektet och om så önskas också ta fram förslag till ombyggnad / restaurering.