KANARIEÖARNA

Med ett av världens bästa klimat…

En kort presentation av alla öarna. Visserligen är allt på spanska men… här ser man de stora skillnaderna mellan öarna. Varje ö har sin speciella natur och skönhet.

TITEL: Öarna som förlänger livet

Vi svenskar ”upptäckte” Kanarieöarna som semestermål under 60-talet. Vi fann ett resmål där vi kunde njuta av sol och värme under de kalla och mörka vintermånaderna. Skillnaden på medeltemperaturen mellan sommar och vinter är faktiskt inte mer än 2-3 grader. Här har vi inte de väldigt höga temperaturerna under sommaren som spanska fastlandet, där det under vintern också kan bli riktigt kallt. Kanarieöarna är alltså ett idealiskt område att investera på om man söker ett boende för att verkligen kunna njuta av livet året runt.

Se hur vädret är just nu på öarna >>> Länk till Webcams / Kanarieöarna

”HELA UTBUDET”

ScanConect ger i samarbete med Eurocan Group, tillgång till SAMTLIGA OBJEKT PÅ ALLA ÖARNA. Du är alltså inte begränsad till enbart de objekt som erbjuds via mäklerier med skandinavisk anknytning. Du får här tillgång till hela den stora marknad som finns utanför turistområdena. Det finns många byar och städer som har en helt annan livsstil och bebyggelse. Under de senaste åren märks ett stort intresse för att söka bostad i områden som är mer genuina än de som tillkommit under de senaste åren med enbart turism som mål. Här får du också en möjlighet att bättre kunna JÄMFÖRA PRISER.

HUR GÅR DET TILL

Genom att klicka på länkarna till IDEALISTA ( Här kan du söka på svenska ) eller FOTOCASA ( enbart på spanska ), får du tillgång till mängder av objekt som just nu ligger ute till FÖRSÄLJNING ( En Venta ) eller UTHYRNING ( Alquiler ). För många hyresobjekt kan vi erbjuda  kortare perioder som  3, 6 eller 9 månader. Vi har också en del objekt för veckouthyrning.

Här kan du nu i lugn och ro söka efter JUST DIN DRÖMBOSTAD .


OBS! Vår medverkan innebär INGEN EXTRA KOSTNAD för Dig

Länk till IDEALISTA/ Säljes / Uthyres prov. Las Palmas

Länk till FOTOCASA/ Säljes prov. Las Palmas

Länk till FOTOCASA/ Uthyres prov. Las Palmas

Länk till IDEALISTA/ Säljes / Uthyres prov. Sta. Cruz

Länk till FOTOCASA Säljes prov. Sta Cruz

Länk till FOTOCASA Uthyres prov. Sta Cruz

När du har hittat något som intresserar dig kontakter du oss enklast via KONTAKTFORMULÄR BOSTAD som du finner längst ner bland flikarna över öarna. Du kan också skriva till info@scanconect.se eller ringa oss. Alla uppgifter finns på fliken KONTAKTA OSS.

  • Vi kontrollerar att objektet fortfarande är tillgängligt.
  • Vi återkommer till dig och upplyser om villkoren för att genomföra köpet / hyran.
  • Vi ser till att alla nödvändiga dokument och registreringar görs.
  • Vi hjälper dig också i kontakter med bank, försäkringsbolag etc.

Vi ser helt enkelt till att du ska kunna köpa / hyra din bostad på Kanarieöarna på ett säkert och bekvämt sätt.

ScanConect AB / A. Lundberg                  Eurocan Group S.L. / J. Gutierrez

Kanariska flaggan
Puerto de Mogan Gran Canaria
San Mateo Gran Canaria
Orotava Tenerife
Fuerteventura
Amadores Gran Canaria