VÅR VERKSAMHET

 Vi FÖRENKLAR och ger Dig samtidigt tillgång till HELA BOSTADSMARKNADEN PÅ ALLA ÖARNA.

Du blir alltså inte begränsad  till enbart de objekt som erbjuds av mäklare med skandinavisk anknytning.

HELA UTBUDET

Eurocan / ScanConect  ger Dig på ett enkelt sätt tillgång till SAMTLIGA OBJEKT PÅ ALLA ÖARNA. Du får tillgång till ALLA OBJEKT I TURISTOMRÅDENA och till hela den STORA MARKNAD som finns utanför turistområdena och som tidigare kanske varit osynlig för Dig. Detta ger Dig nu bättre möjlighet att JÄMFÖRA PRISER.

GÖR SÅ HÄR !

  • Välj bland flikarna den ö som Du är mest intresserad av. Där får Du en del information om ön och längre ner på sidan klickar Du på länken till IDEALISTA ( förinställd på svenska ).
  • Här finner Du mängder av objekt som JUST NU ligger ute för FÖRSÄLJNING eller UTHYRNING.
  • Kopiera webbadressen till det/de objekt som intresserar Dig och klistra in i meddelandefältet i KONTAKTFORMULÄR BOSTAD ( under flikarna till de olika öarna ). Du kan också mejla eller ringa oss. Alla uppgifter finns på fliken KONTAKT MED OSS.
  • Vi kontrollerar att objektet är tillgängligt/aktuellt och återkommer omgående till Dig.
  • Om Du önskar gör vi nu en DIREKTSÄND VIDEOBESIKTNIG av objektet ( Gratis på Gran Canaria ).
  • Vi kontrollerar att alla nödvändiga dokument finns.
  • Vi ombesörjer kontakt med SVENSKTALANDE SPANSK ADVOKAT, bank, finans- och försäkringsbolag etc.

Vi ser helt enkelt till att Du kan köpa din bostad på Kanarieöarna på ett bekvämt och säkert sätt.

OBS! Vår medverkan innebär INGEN EXTRA KOSTNAD för Dig. Tvärtom… vi hjälper Dig att förhandla priset om möjligt! Enligt officiell statistik sker prisförhandling i över 60 % av alla bostadsköp i Spanien.  I 30 % av dessa lyckas köparen reducera priset med mer än 10 %. 

DE MEST INTRESSANTA OBJEKTEN kommer ofta aldrig ut på de stora visningsportalerna. Genom våra direkta kontakter också med många mindre mäklarföretag HITTAR VI DOM ÅT DIG !!!

Kolla under fliken TILLFÄLLE / JUST NU

Då vi samarbetar med alla etablerade mäklare på öarna agerar vi som Din  KÖPMÄKLARE. Vår medverkan är HELT KOSTNADSFRI för Dig. Det är alltid säljaren som kompenserar vår medverkan…

VILKA ÄR VI

Jimmy Gutiérrez är verksam sedan över 25 år inom mäkleri med försäljning av alla typer av bostäder och fastigheter på samtliga öar. Sedan 2017 driver han företaget Eurocan S.L.*

Arne Lundberg med mer än 30 års affärsverksamhet på Kanarieöarna. Under ca. 20 år inom import och distribution på flera av öarna. De senare åren verksam som konsult inom import / export och mäkleri utland.

Eurocan S.L. * har förutom mäkleri också byggverksamhet med både nyproduktion och renovering av äldre fastigheter. Det innebär att vi också kan erbjuda intressanta investeringsobjekt.

Många egna objekt är publicerade på IDEALISTA under Eurocan / HOME LAS PALMAS.

FINANSIERING

Vi är auktoriserat ombud för UCI ( Unión de Créditos Inmobiliarios ). Med över 350.000 internationella fastighetsbelåningar under de senaste 30 åren. Detta innebär att vi på ett direkt och aktivt sätt kan medverka till finansiering av Ditt köp. Naturligtvis har vi också nära kontakt med de större bankerna. 

Om Du INTE HITTAR VAD DU SÖKER kan Du bara kontakta oss och beskriva Dina önskemål. Vi hjälper Dig mer än gärna och återkommer med förslag…

Välkommen till Kanarieöarna !

ScanConect AB     /     Eurocan S.L.

Arne Lundberg            Jimmy Gutiérrez