VETA MERA / Företag

Mindre och medelstora företag i Skandinavien tar väldigt sällan kontakt med företag i Spanien och Sydamerika och detsamma gäller också den andra vägen.

De svårigheter som gör att man avhåller sig från att söka dessa kontakter är oftast okunskap om praktiska funktioner som transport, tullbestämmelser etc. Men framförallt beror det på språksvårigheter som lätt leder till missförstånd. Att ta första kontakt på engelska med ett latinskt företag är oftast dömt att misslyckas. De känner sig mestadels väldigt obekväma med engelskan och många anser också att spanskan är ett väl så stort språk som engelskan.

Ditt mejl hamnar med ganska stor säkerhet i papperskorgen om det ens blir öppnat och läst. Det Latinska sättet att inleda ett affärsförhållande skiljer sig också en hel del från det Nordiska som är mer ” rakt på sak ”.

ScanConect kan genom stort kontaktnät i dessa länder hjälpa Dig att få kontakt med företag som Du aldrig annars skulle få kännedom om.

ScanConect hjälper till att förmedla kontakt och bistår också med att tagna kontakter eventuellt kan utveckla sig till ett fungerande affärssamarbete.

                              Det är i regel en fördel att förhandla genom ombud !

  • Om Du söker produkter / tillverkare inom vårt arbetsområde

  • Om Du söker avsättning för dina produkter inom vårt arbetsområde.

  • Om Du söker samarbetspartner inom vårt arbetsområde.

Tag då kontakt med oss för att se vilka möjligheter som kan tänkas finnas för just Ditt företag.

Vi behandlar naturligtvis alla uppgifter / kontakter med total diskretion.

Använd gärna kontaktformuläret under KONTAKT / FÖRETAG eller mejl till info@scanconect.se

banner5